Bog & idéOle Nedergaard Thomsen

Bøger skrevet af Ole Nedergaard Thomsen

Læs mere om Ole Nedergaard Thomsen
1 produkter
1 produkter
Creativity and Continuity
Creativity and ContinuityAndreas Stæhr
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Creativity and Continuity

Mere om Ole Nedergaard Thomsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Ole Nedergaard Thomsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thomsen.
Bøgerne fra Ole Nedergaard Thomsen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Creativity and continuity" udgivet af U Press - "NyS 36" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn

Ole Nedergaard Thomsens bøger

Ole Nedergaard Thomsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Thomsens bøger som hæftet. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Creativity and continuity" af Ole Nedergaard Thomsen

Hos Bog & idé er "Creativity and continuity" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er U Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Ole Nedergaard Thomsen "NyS 36"

Det er muligt at købe Ole Nedergaard Thomsens "NyS 36" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Thomsens serie "Nydanske Sprogstudier". Det er Dansk Sprognævn, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Nedergaard Thomsen