Bog & idéOle Nørskov

Bøger skrevet af Ole Nørskov

Læs mere om Ole Nørskov
3 produkter
3 produkter
Eftermæle
EftermæleOle Nørskov
299,95 DKK
Indbundet
(5)
Eftermæle
Eftermæle
EftermæleOle Nørskov
169,95 DKK
EBOG
(6)
Eftermæle
Eftermæle
STREAM
EftermæleOle Nørskov
169,95 DKK
Lydbog
(6)
Eftermæle

Mere om Ole Nørskov

Der er kun én bog af Ole Nørskov tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Eftermæle". Det er People'sPress, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Nørskovs "Eftermæle"

"Eftermæle" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Dette er en også en skøn bog fra Nørskov, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Nørskov