Bog & idéOle Olesen

Bøger skrevet af Ole Olesen

Læs mere om Ole Olesen
1 produkter
1 produkter
Mit liv som dranker
STREAM
Mit liv som drankerJohnny Frank
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Mit liv som dranker

Mere om Ole Olesen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Ole Olesen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialt udstødte i København og tilbudene til dem " udgivet af AKF, Amternes og Kommunernes Forskningsinstitut - "En lille bog om Big Data" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Der stod Olesen flere steder" udgivet af Solvind¤Books on Demand - "Der stod Olesen flere steder" udgivet af Books on Demand

Ole Olesens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Ole Olesen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ole Olesen fås i flere forskellige formater. Olesens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Olesens "Socialt udstødte i København og tilbudene til dem "

"Socialt udstødte i København og tilbudene til dem " kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er AKF, Amternes og Kommunernes Forskningsinstitut, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ole Olesen "En lille bog om Big Data"

"En lille bog om Big Data" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Olesen