Bog & idéOle Rahbæk Thomsen

Bøger skrevet af Ole Rahbæk Thomsen

Læs mere om Ole Rahbæk Thomsen
2 produkter
2 produkter
En anderledes rufferisag
En anderledes rufferisagOle Rahbæk Thomsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
En anderledes rufferisag
En anderledes rufferisag
STREAM
En anderledes rufferisagOle Rahbæk Thomsen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
En anderledes rufferisag

Mere om Ole Rahbæk Thomsen

Hvis du er på jagt efter en bog af Ole Rahbæk Thomsen, kan du købe et stort udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En anderledes rufferisag" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En anderledes rufferisag" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Ole Rahbæk Thomsen

Ole Rahbæk Thomsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Thomsens bøger fås i forskellige formater. Thomsens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Rahbæk Thomsens "En anderledes rufferisag"

"En anderledes rufferisag" kan købes som lydbog. Med Ole Rahbæk Thomsens "En anderledes rufferisag" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Thomsens serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"En anderledes rufferisag" af Ole Rahbæk Thomsen

"En anderledes rufferisag" er til salg som e-bog. Hvis du køber "En anderledes rufferisag" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Thomsens serie "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Rahbæk Thomsen