Bog & idéOle Ravn

Bøger skrevet af Ole Ravn

3 produkter
3 produkter
Matematikfilosofi
MatematikfilosofiOle Ravn og Ole Skovmose
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Matematikfilosofi
At undersøge læring
At undersøge læringKaren Egedal Andreasen
279,95 DKK
Paperback
(0)
At undersøge læring
Dansk historie og litteratur
Dansk historie og litteraturKnud Ryg Olsen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk historie og litteratur

Mere om Ole Ravn

Der findes forskellige bøger af Ole Ravn tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Ravns nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bjarnes debut" i serien "Bjarne og Betina" udgivet af SAGA Egmont - "Bjarne og Betina" i serien "Bjarne og Betina" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bjarnes debut " i serien "Bjarne og Betina" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Betina siger stop" i serien "Bjarne og Betina" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Multinationale lønmodtagere" udgivet af Institut for Samfundsudvikling - "Danske forfatterskaber 1985-2005" udgivet af Systime - "At undersøge læring" udgivet af Samfundslitteratur - "Matematikfilosofi" udgivet af Systime - "Dansk historie og litteratur" udgivet af Systime - "Fører uden folk" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Mere om Ole Ravns bøger

Ole Ravn har ti bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Ravns bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Ravn inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bjarnes debut" af Ole Ravn

Hos Bog & idé er "Bjarnes debut" tilgængelig som ebog. "Bjarnes debut" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Ravns serie "Bjarne og Betina". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Bjarne og Betina" af Ole Ravn

"Bjarne og Betina" kan købes online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Bjarne og Betina" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Ravns serie "Bjarne og Betina". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Ravn