Bog & idéOle Riis

Bøger skrevet af Ole Riis

Læs mere om Ole Riis
5 produkter
5 produkter
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Samfundsvidenskab i praksis
Samfundsvidenskab i praksisOle Riis
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsvidenskab i praksis
Sociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SociologiOle Riis
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Åbne vinduer
Åbne vinduerOle Riis
29,95 DKK
EBOG
(0)
Åbne vinduer
Metoder og teorier i religionssociologien
Metoder og teorier i religionssociologienOle Riis
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Metoder og teorier i religionssociologien

Mere om Ole Riis

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Ole Riis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Riis' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Åbne vinduer" udgivet af Eksistensen - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Samfundsvidenskab i praksis" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Åbne vinduer" udgivet af Alfa - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative udfordringer" udgivet af Gyldendal - "Samfundsvidenskab i praksis" udgivet af Gyldendal - "Metoder på tværs" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Metoder og teorier i religionssociologien" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Ole Riis' bøger

Du kan købe ti bøger af Ole Riis her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Riis' bøger fås i flere formater. Bøgerne af Riis er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sociologi" af Ole Riis

Det er muligt at købe Ole Riis' "Sociologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hans Reitzel, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ole Riis "Åbne vinduer"

"Åbne vinduer" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Åbne vinduer" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Riis