Bog & idéOle Sand Olesen

Bøger skrevet af Ole Sand Olesen

Læs mere om Ole Sand Olesen
1 produkter
1 produkter
Tegneteknik
BOEGERTILSTAERKPRIS
TegneteknikOle Sand Olesen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Tegneteknik

Mere om Ole Sand Olesen

Der er flere forskellige bøger fra Ole Sand Olesen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sand Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tegneteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "3 generationers snedkeri" udgivet af Ådalen - "Inges malerier" udgivet af Ådalen - "Rejseskitser 1966-2016" udgivet af Ådalen - "Byskaber" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Turbine - "Tegneteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Ole Sand Olesens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Ole Sand Olesen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Ole Sand Olesen kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Sand Olesen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tegneteknik" af Ole Sand Olesen

Hos Bog & idé er "Tegneteknik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ole Sand Olesen "3 generationers snedkeri"

"3 generationers snedkeri" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Ådalen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Sand Olesen