Bog & idéOle Scharf (red.) & Henrik Stevnsborg (red.)

Bøger skrevet af Ole Scharf (red.) & Henrik Stevnsborg (red.)

Læs mere om Ole Scharf (red.) & Henrik Stevnsborg (red.)
1 produkter
1 produkter
Retsplejeloven - 100 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Retsplejeloven - 100 årTrine Baumbach (red.)
584,96 DKK
Hardback
(0)
Retsplejeloven - 100 år

Mere om Ole Scharf (red.) & Henrik Stevnsborg (red.)

Du kan kun købe en enkelt bog af Ole Scharf (red.) & Henrik Stevnsborg (red.) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Retsplejeloven - 100 år". Det er Djøf Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Retsplejeloven - 100 år" af Ole Scharf (red.) & Henrik Stevnsborg (red.)

Det er muligt at købe Ole Scharf (red.) & Henrik Stevnsborg (red.)s "Retsplejeloven - 100 år" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Scharf (red.) & Henrik Stevnsborg (red.)