Bog & idéOle Seberg

Bøger skrevet af Ole Seberg

Læs mere om Ole Seberg
4 produkter
4 produkter
Dansk Flora
Dansk FloraFinn Nygaard Rasmussen
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk Flora
The Origins of All Things
The Origins of All ThingsOle Seberg
449,95 DKK
Indbundet
(0)
The Origins of All Things
Dansk feltflora
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk feltfloraBernt Løjtnant
696,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk feltflora
Diversity, Phylogeny, and Evolution in the Monocotyledons
Diversity, phylogeny and evolution in the monocotyledonsGitte Petersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Diversity, phylogeny and evolution in the monocotyledons

Mere om Ole Seberg

Der er mange bøger af Ole Seberg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sebergs udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Ole Sebergs bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk Flora" udgivet af Gyldendal - "De højere planters evolution og klassifikation " udgivet af Gad - "Dansk flora" udgivet af Gyldendal - "Dansk flora" udgivet af Gyldendal - "Diversity, phylogeny and evolution in the monocotyledons" udgivet af Aarhus University Press - "Dansk feltflora" udgivet af Gyldendal

Ole Sebergs bøger

Du kan købe seks bøger af Ole Seberg her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Ole Seberg fås i forskellige formater. Bøgerne af Seberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk Flora" af Ole Seberg

Hos Bog & idé er "Dansk Flora" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ole Seberg "De højere planters evolution og klassifikation "

Hos Bog & idé er "De højere planters evolution og klassifikation " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Seberg