Bog & idéOle Sejer Iversen

Bøger skrevet af Ole Sejer Iversen

Læs mere om Ole Sejer Iversen
3 produkter
3 produkter
En designtilgang til teknologiforståelse
En designtilgang til teknologiforståelseOle Sejer Iversen
269,95 DKK
EBOG
(1)
En designtilgang til teknologiforståelse
Kommunalpolitisk lederskab
Kommunalpolitisk lederskabMads Thau
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunalpolitisk lederskab
En designtilgang til teknologiforståelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
En designtilgang til teknologiforståelseChristian Dindler og Rachel Charlotte Smith
359,96 DKK
Paperback
(1)
En designtilgang til teknologiforståelse

Mere om Ole Sejer Iversen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Ole Sejer Iversen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sejer Iversens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalpolitisk lederskab" udgivet af Gyldendal - "En designtilgang til teknologiforståelse" udgivet af Dafolo A/S - "En designtilgang til teknologiforståelse" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Ole Sejer Iversen

Du kan finde tre bøger af Ole Sejer Iversen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Sejer Iversens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Sejer Iversen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Sejer Iversens "Kommunalpolitisk lederskab"

"Kommunalpolitisk lederskab" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ole Sejer Iversen "En designtilgang til teknologiforståelse"

Hos Bog & idé er "En designtilgang til teknologiforståelse" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "En designtilgang til teknologiforståelse" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Sejer Iversen