Bog & idéOle Skouboe

Bøger skrevet af Ole Skouboe

Læs mere om Ole Skouboe
2 produkter
2 produkter
Et liv med fodbold og journalistik
STREAM
Et liv med fodbold og journalistikOle Skouboe
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Et liv med fodbold og journalistik
Et liv med fodbold og journalistik
Et liv med fodbold og journalistikOle Skouboe
209,95 DKK
EBOG
(0)
Et liv med fodbold og journalistik

Mere om Ole Skouboe

Hvis du mangler en bog fra Ole Skouboe, kan du købe et stort udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Skouboe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et liv med fodbold og journalistik" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Et liv med fodbold og journalistik" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Ole Skouboes bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Ole Skouboe hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Ole Skouboe bøger i flere formater. Skouboes bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Skouboes "Et liv med fodbold og journalistik"

Hos Bog & idé er "Et liv med fodbold og journalistik" tilgængelig som lydbog. Ole Skouboes "Et liv med fodbold og journalistik" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Et liv med fodbold og journalistik" af Ole Skouboe

Hos Bog & idé er "Et liv med fodbold og journalistik" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Et liv med fodbold og journalistik" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Skouboe