Bog & idéOle Snorgaard

Bøger skrevet af Ole Snorgaard

Læs mere om Ole Snorgaard
1 produkter
1 produkter
Endokrinologi i klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Endokrinologi i klinisk praksisOle Snorgaard
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Endokrinologi i klinisk praksis

Mere om Ole Snorgaard

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Ole Snorgaard. På listen nedenfor ser du de nyeste af Snorgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Endokrinologi i klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Type 2-diabetes" udgivet af FADL

Bøger af Ole Snorgaard

Der er to tilgængelige bøger af Ole Snorgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Ole Snorgaard fås i flere formater. Snorgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Endokrinologi i klinisk praksis" af Ole Snorgaard

"Endokrinologi i klinisk praksis" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Type 2-diabetes" af Ole Snorgaard

Det er muligt at købe Ole Snorgaards "Type 2-diabetes" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Snorgaard