Bog & idéOle Søndergaard

Bøger skrevet af Ole Søndergaard

Læs mere om Ole Søndergaard
2 produkter
2 produkter
Watercolours from the Silk Road
BOEGERTILSTAERKPRIS
Watercolours from the Silk RoadOle Søndergaard
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Watercolours from the Silk Road
Trætoy
TrætoyOle Søndergaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Trætoy

Mere om Ole Søndergaard

Der findes en del bøger fra Ole Søndergaard til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Søndergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmen om de blå kupler" udgivet af Trykværket - "Trætoy" udgivet af Ole Søndergaard - "Iluliaq" udgivet af mellemgaard - "Designer Ole Søndergaard" udgivet af Forlaget Vandkunsten

Mere om Ole Søndergaards bøger

Ole Søndergaard har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Søndergaards bøger fås i et udvalg af formater. Søndergaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Drømmen om de blå kupler" af Ole Søndergaard

Hos Bog & idé er "Drømmen om de blå kupler" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Trykværket, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ole Søndergaard "Trætoy"

Det er muligt at købe Ole Søndergaards "Trætoy" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ole Søndergaard.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Søndergaard