Bog & idéOle Steen Kristensen

Bøger skrevet af Ole Steen Kristensen

Læs mere om Ole Steen Kristensen
3 produkter
3 produkter
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
431,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog
Den komplekse anbringelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den komplekse anbringelseOle Steen Kristensen
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Den komplekse anbringelse

Mere om Ole Steen Kristensen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Ole Steen Kristensen, tilbyder vi et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Den komplekse anbringelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Den vanskelige transition for anbragte unge " i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Den komplekse anbringelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Danskernes tilværelse under krisen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det udviklende arbejde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Ole Steen Kristensens bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Ole Steen Kristensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Ole Steen Kristensen bøger i flere forskellige formater. Kristensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Steen Kristensens "Inklusion og eksklusion - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Inklusion og eksklusion - en grundbog" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Den komplekse anbringelse" af Ole Steen Kristensen

Det er muligt at købe Ole Steen Kristensens "Den komplekse anbringelse" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Kristensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Steen Kristensen