Bog & idéOle Stegmann Mikkelsen

Bøger skrevet af Ole Stegmann Mikkelsen

Læs mere om Ole Stegmann Mikkelsen
1 produkter
1 produkter
Supply Chain Management
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supply Chain ManagementChristopher Rajkumar
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Supply Chain Management

Mere om Ole Stegmann Mikkelsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Ole Stegmann Mikkelsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mikkelsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supply Chain Management" udgivet af Gyldendal - "Supply Chain Management" udgivet af HansReitzels

Mere om Ole Stegmann Mikkelsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Ole Stegmann Mikkelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Mikkelsen kommer blot som hæftet. Bøgerne af Mikkelsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Supply Chain Management" af Ole Stegmann Mikkelsen

Det er muligt at købe Ole Stegmann Mikkelsens "Supply Chain Management" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Ole Stegmann Mikkelsen "Supply Chain Management"

Det er muligt at købe Ole Stegmann Mikkelsens "Supply Chain Management" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Stegmann Mikkelsen