Bog & idéOle Stjernholm

Bøger skrevet af Ole Stjernholm

Læs mere om Ole Stjernholm
4 produkter
4 produkter
Borderlineforstyrrelsen og de indre mangeltilstande
BOEGERTILSTAERKPRIS
Borderlineforstyrrelsen og de indre mangeltilstandeOle Stjernholm
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Borderlineforstyrrelsen og de indre mangeltilstande
Efter mindfulness
BOEGERTILSTAERKPRIS
Efter mindfulnessMartin Ehrensvärd
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Efter mindfulness
At dø i meditation
BOEGERTILSTAERKPRIS
At dø i meditationOle Stjernholm - Martin Ehrensvärd
207,46 DKK
Hæftet
(0)
At dø i meditation
Efter mindfulness
Efter mindfulnessOle Stjernholm
229,95 DKK
EBOG
(0)
Efter mindfulness

Mere om Ole Stjernholm

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Ole Stjernholm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Stjernholms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efter mindfulness" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Borderlineforstyrrelsen og de indre mangeltilstande" udgivet af Hovedland - "Efter mindfulness" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Efter mindfulness" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "At dø i meditation" udgivet af Bogan / Hovedland

Mere om Ole Stjernholms bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Ole Stjernholm hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Stjernholms bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Stjernholm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Stjernholms "Efter mindfulness"

"Efter mindfulness" er til salg som ebog. Det betyder, at du kan læse "Efter mindfulness" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ole Stjernholm "Borderlineforstyrrelsen og de indre mangeltilstande"

Hos Bog & idé er "Borderlineforstyrrelsen og de indre mangeltilstande" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Stjernholm