Bog & idéOle Striim

Bøger skrevet af Ole Striim

Læs mere om Ole Striim
1 produkter
1 produkter
Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kreativ problemløsning og praktisk idéudviklingOle Striim
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling

Mere om Ole Striim

Ole Striim har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Striims bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling" udgivet af HansReitzels - "Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling" udgivet af Gyldendal

Mere om Ole Striims bøger

Du kan bestille to bøger af Ole Striim her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Ole Striim bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Striim er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Striims "Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling"

Hos Bog & idé er "Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med "Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ole Striim "Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling"

"Kreativ problemløsning og praktisk idéudvikling" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Striim