Bog & idéOle Terkelsen

Bøger skrevet af Ole Terkelsen

Læs mere om Ole Terkelsen
4 produkter
4 produkter
Forvaltningsret - Almindelige emner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forvaltningsret - Almindelige emnerSøren Højgaard Mørup
1106,96 DKK
Hæftet
(0)
Forvaltningsret - Almindelige emner
Folkeret og menneskerettigheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Folkeret og menneskerettighederOle Terkelsen
863,96 DKK
Hæftet
(0)
Folkeret og menneskerettigheder
Public Law
BOEGERTILSTAERKPRIS
Public LawPeter Munk Christiansen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Public Law
Lovsamling 2023 - Offentlig ret
Lovsamling 2023 - Offentlig retOle Terkelsen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Lovsamling 2023 - Offentlig ret

Mere om Ole Terkelsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Ole Terkelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Terkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folkeret og menneskerettigheder" udgivet af Karnov Group Denmark - "Folkeret og dansk ret" udgivet af Karnov Group

Bøger af Ole Terkelsen

Ole Terkelsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Terkelsens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Terkelsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Folkeret og menneskerettigheder" af Ole Terkelsen

Det er muligt at købe Ole Terkelsens "Folkeret og menneskerettigheder" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark.

"Folkeret og dansk ret" af Ole Terkelsen

"Folkeret og dansk ret" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Terkelsen