Bog & idéOle Terney

Bøger skrevet af Ole Terney

Læs mere om Ole Terney
1 produkter
1 produkter
Svampe på Femø
Svampe på FemøOle Terney
189,95 DKK
Indbundet
(0)
Svampe på Femø

Mere om Ole Terney

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Ole Terney. På listen nedenfor ser du de seneste af Terneys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det bioteknologiske forsknings- og udviklingsprogram 1991-1995 " udgivet af Forskningsrådene - "Lær "gymnasie kemi " vha mnemoteknik" udgivet af BioNyt Videnskabens Verden - "Biologi " i serien "Gads lommelex" udgivet af Gad - "Nanoteknologi" i serien "BioNyt - Videnskabens Verden" udgivet af BioNyt Forlag - "Glucosamin" i serien "BioNyt - Videnskabens Verden" udgivet af BioNyt Forlag - "Fedme" i serien "BioNyt / Populær ccaForskning" udgivet af BioNyt Forlag - "Kemiske våben " udgivet af Bio-Nyt - "Liv i rummet " udgivet af Bio-Nyt - "Regnskov " i serien "BioNyt temabøger" udgivet af BioNyt

Ole Terneys bøger

Du kan købe ni bøger af Ole Terney her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Ole Terney bøger i udvalgte formater. Ole Terney bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Terneys "Det bioteknologiske forsknings- og udviklingsprogram 1991-1995 "

Det er muligt at købe Ole Terneys "Det bioteknologiske forsknings- og udviklingsprogram 1991-1995 " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forskningsrådene.

"Lær "gymnasie kemi " vha mnemoteknik" af Ole Terney

Hos Bog & idé er "Lær "gymnasie kemi " vha mnemoteknik" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er BioNyt Videnskabens Verden, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Terney