Bog & idéOle Thyssen og Ronald Woods

Bøger skrevet af Ole Thyssen og Ronald Woods

Læs mere om Ole Thyssen og Ronald Woods
1 produkter
1 produkter
Uddannelse og dannelse
Uddannelse og dannelseLars Løvlie
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Uddannelse og dannelse

Mere om Ole Thyssen og Ronald Woods

Du kan kun finde en enkelt bog af Ole Thyssen og Ronald Woods her hos Bog & idé. Bogen hedder "Uddannelse og dannelse". Det er Klim, der har publiceret den på dansk. "Uddannelse og dannelse" er desuden en del af serien "Pædagogiske linier".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Thyssen og Ronald Woods' "Uddannelse og dannelse"

Hos Bog & idé er "Uddannelse og dannelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Pædagogiske linier". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Endnu en af Ole Thyssen og Ronald Woods skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Thyssen og Ronald Woods