Bog & idéOle Valbjørn

Bøger skrevet af Ole Valbjørn

Læs mere om Ole Valbjørn
3 produkter
3 produkter
Anvisning 196: Indeklimahåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 196: IndeklimahåndbogenSusse Laustsen
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 196: Indeklimahåndbogen
Anvisning 179: Indeklimaet i boligen
Anvisning 179: Indeklimaet i boligenPeter A. Nielsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 179: Indeklimaet i boligen
Anvisning 106: Ventilation i industrien
Anvisning 106: Ventilation i industrienOle Valbjørn
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 106: Ventilation i industrien

Mere om Ole Valbjørn

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Ole Valbjørn. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Valbjørn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Måling af termisk indeklima" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Måling og vurdering af indeklimaet " udgivet af Arbejdsmiljøfondet - "Undersøgelse og vurdering af fugt og skimmelsvampe i bygninger " i serien "By og Byg anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Vejrdata for VVS og energi" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Ventilation i industrien" i serien "SBi anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Undersøgelse og vurdering af fugt og skimmelsvampe i bygninger" i serien "By og Byg anvisning/ SBi anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Indeklimaet i boligen " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Ventilation og luftkvalitet i kontorbygninger " i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Indeklimaets påvirkninger" i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Indeklimaproblemer " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Indeklimahåndbogen " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Ole Valbjørn

Ole Valbjørn har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ole Valbjørn kommer i samtlige formater. Ole Valbjørn bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Måling af termisk indeklima" af Ole Valbjørn

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Valbjørn, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

Ole Valbjørn "Måling og vurdering af indeklimaet "

Det er muligt at købe Ole Valbjørns "Måling og vurdering af indeklimaet " som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arbejdsmiljøfondet.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Valbjørn