Bog & idéOle Varming

Bøger skrevet af Ole Varming

Læs mere om Ole Varming
2 produkter
2 produkter
Psykologisk-pædagogisk ordbog
Psykologisk-pædagogisk ordbogMogens Hansen
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykologisk-pædagogisk ordbog
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
492,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori

Mere om Ole Varming

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ole Varming. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Varmings nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Voksnes syn på børn og opdragelse" udgivet af Hans Reitzel - "Psykologisk-pædagogisk ordbog" udgivet af - - "Psykologisk-Pædagogisk Ordbog PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Psykologisk-Pædagogisk Ordbog Online" udgivet af Gyldendal - "Psykologisk-Pædagogisk Ordbog Studerende Online" udgivet af Gyldendal - "Grænsesætning og livsmod " udgivet af Kroghs Forlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Psykologisk-pædagogisk ordbog" udgivet af Gyldendal

Mere om Ole Varmings bøger

Du kan bestille ni bøger af Ole Varming her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Varmings bøger kommer i forskellige formater. Ole Varming bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Voksnes syn på børn og opdragelse" af Ole Varming

"Voksnes syn på børn og opdragelse" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzel.

Ole Varming "Psykologisk-pædagogisk ordbog"

Det er muligt at købe Ole Varmings "Psykologisk-pædagogisk ordbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er -, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Varming