Bog & idéOlga Gromova

Bøger skrevet af Olga Gromova

2 produkter
2 produkter
Sukkerbarn
SukkerbarnOlga Gromova
149,95 DKK
EBOG
(1)
Sukkerbarn
Sukkerbarn
STREAM
SukkerbarnOlga Gromova
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Sukkerbarn

Mere om Olga Gromova

Olga Gromova har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sukkerbarn". Det er Straarup & Co, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Olga Gromovas "Sukkerbarn"

Det er muligt at købe Olga Gromovas "Sukkerbarn" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Sukkerbarn" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Straarup & Co.

Dette er en også en fantastisk bog fra Gromova, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Olga Gromova