Bog & idéOline Pedersen

Bøger skrevet af Oline Pedersen

Læs mere om Oline Pedersen
3 produkter
3 produkter
Magt i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Magt i socialt arbejdeOline Pedersen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Magt i socialt arbejde
Etnografier
BOEGERTILSTAERKPRIS
EtnografierMalene Charlotte Larsen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Etnografier
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen

Mere om Oline Pedersen

Der er forskellige bøger fra Oline Pedersen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pedersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Magt i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Etnografier" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspleje" udgivet af Bogforlaget Frydenlund A/S - "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspleje" udgivet af Frydenlund

Oline Pedersens bøger

Oline Pedersen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Oline Pedersen kan købes i samtlige formater. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Magt i socialt arbejde" af Oline Pedersen

Det er muligt at købe Oline Pedersens "Magt i socialt arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Etnografier" af Oline Pedersen

Hos Bog & idé er "Etnografier" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Oline Pedersen