Bog & idéOliver Bjerrehuus

Bøger skrevet af Oliver Bjerrehuus

Læs mere om Oliver Bjerrehuus
1 produkter
1 produkter
Fantasier
FantasierElisa Lykke m.fl.
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Fantasier

Mere om Oliver Bjerrehuus

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Oliver Bjerrehuus. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Bjerrehuus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fantasier" udgivet af North Audio Publishing - "Oliver uden filter" udgivet af People’sPress

Mere om Oliver Bjerrehuus' bøger

Oliver Bjerrehuus har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Bjerrehuus fås blot som hæftet. Bjerrehuus' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fantasier" af Oliver Bjerrehuus

"Fantasier" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er North Audio Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Oliver uden filter" af Oliver Bjerrehuus

Hos Bog & idé er "Oliver uden filter" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Oliver Bjerrehuus