Bog & idéOliver Davies

Bøger skrevet af Oliver Davies

Læs mere om Oliver Davies
1 produkter
1 produkter
Mester Eckhart
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mester EckhartOliver Davies
50,96 DKK
Indbundet
(0)
Mester Eckhart

Mere om Oliver Davies

Der er bare én bog af Oliver Davies tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Mester Eckhart". Den er udgivet af Hovedland på dansk. "Mester Eckhart" er desuden tilknyttet serien "Visdomsord".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mester Eckhart" af Oliver Davies

"Mester Eckhart" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Davies' serie "Visdomsord". Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Davies, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Oliver Davies