Bog & idéOliver Hill

Bøger skrevet af Oliver Hill

Læs mere om Oliver Hill
1 produkter
1 produkter
Jamaica
JamaicaOliver Hill
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Jamaica

Mere om Oliver Hill

Der findes forskellige bøger af Oliver Hill tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hills bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Jamaica" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Jamaica" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Negril & Montego Bay " i serien "Moon Spotlight" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Jamaica" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger skrevet af Oliver Hill

Du kan finde fire bøger af Oliver Hill her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille Hills bøger som hæftet. Hill har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jamaica" af Oliver Hill

Det er muligt at købe Oliver Hills "Jamaica" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Oliver Hill "Jamaica"

Det er muligt at købe Oliver Hills "Jamaica" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Hills serie "Moon Handbooks". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Oliver Hill