Bog & idéOliver Talevski (red.)

Bøger skrevet af Oliver Talevski (red.)

Læs mere om Oliver Talevski (red.)
1 produkter
1 produkter
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen

Mere om Oliver Talevski (red.)

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Oliver Talevski (red.). Bogen hedder "Retsplejeloven og Bruxelles I-forordningen". Det er Jurist- og Økonomforbundet (DJØF), der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Retsplejeloven og Bruxelles I-forordningen" af Oliver Talevski (red.)

Hos Bog & idé er "Retsplejeloven og Bruxelles I-forordningen" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet (DJØF).

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Oliver Talevski (red.)