Bog & idéOlivia Wenzel

Bøger skrevet af Olivia Wenzel

Læs mere om Olivia Wenzel
1 produkter
1 produkter
Mit hjerte er automat
Mit hjerte er en automatOlivia Wenzel
119,95 DKK
EBOG
(0)
Mit hjerte er en automat

Mere om Olivia Wenzel

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Olivia Wenzel. Bogen har titlen "Mit hjerte er en automat". Det er Turbine Forlaget, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mit hjerte er en automat" af Olivia Wenzel

"Mit hjerte er en automat" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Mit hjerte er en automat" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Turbine Forlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Wenzel, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Olivia Wenzel