Bog & idéOlivier Sibony

Bøger skrevet af Olivier Sibony

Læs mere om Olivier Sibony
3 produkter
3 produkter
Noise: A Flaw in Human Judgment
Noise: A Flaw in Human JudgmentDaniel Kahneman
129,95 DKK
Paperback
(0)
Noise: A Flaw in Human Judgment
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger
Støj - Sådan træffer du bedre beslutningerDaniel Kahneman
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger
STREAM
Støj - Sådan træffer du bedre beslutningerOlivier Sibony
189,95 DKK
Lydbog
(4)
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger

Mere om Olivier Sibony

Der findes forskellige bøger skrevet af Olivier Sibony til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sibonys udgivelser.
Bøgerne fra Olivier Sibony findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Noise: A Flaw in Human Judgment" udgivet af William Collins - "Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Olivier Sibony

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Olivier Sibony hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Olivier Sibony kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Sibony er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" af Olivier Sibony

"Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" er til salg som lydbog. Du kan derudover altid have "Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" af Olivier Sibony med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Noise: A Flaw in Human Judgment" af Olivier Sibony

"Noise: A Flaw in Human Judgment" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er William Collins, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Olivier Sibony