Bog & idéOmar Dahir

Bøger skrevet af Omar Dahir

Læs mere om Omar Dahir
0 produkter

Mere om Omar Dahir

Du kan kun bestille en enkelt bog af Omar Dahir her hos Bog & idé. Bogen har titlen "تشارلز داروين واغتيال الحقيقة في قضية التطور". Det er Historia , der har udgivet den på ara.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"تشارلز داروين واغتيال الحقيقة في قضية التطور" af Omar Dahir

Hos Bog & idé er "تشارلز داروين واغتيال الحقيقة في قضية التطور" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Historia , der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på ara.

Endnu en af Omar Dahir fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Omar Dahir