Bog & idéOriol Vergés

Bøger skrevet af Oriol Vergés

Læs mere om Oriol Vergés
1 produkter
1 produkter
Un pueblo contra los Hamid, ER C
Un pueblo contra los Hamid, ER COriol Vergés
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Un pueblo contra los Hamid, ER C

Mere om Oriol Vergés

Der er mange bøger skrevet af Oriol Vergés online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Vergés.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Un pueblo contra los Hamid, ER C" i serien "Easy readers" udgivet af Easy Readers - "Un pueblo contra los Hamid, ER C" i serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Novela juvenil" udgivet af Alinea

Mere om Oriol Vergés' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Oriol Vergés hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Oriol Vergés fås i flere formater. Vergés har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Oriol Vergés' "Un pueblo contra los Hamid, ER C"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Oriol Vergés. Bogen er en del af serien "Easy readers". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er publiceret af Easy Readers.

"Un pueblo contra los Hamid, ER C" af Oriol Vergés

"Un pueblo contra los Hamid, ER C" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Novela juvenil". Bogen kan købes hos Bog & idé på spa og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Oriol Vergés