Bog & idéOrson Scott Card

Bøger skrevet af Orson Scott Card

Læs mere om Orson Scott Card
3 produkter
3 produkter
Enders strategi
Enders strategiOrson Scott Card
179,95 DKK
Hæftet
(3)
Enders strategi
Enders strategi
Enders strategiOrson Scott Card
105,95 DKK
e-bog
(3)
Enders strategi
Enders strategi
STREAM
Enders strategiOrson Scott Card
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Enders strategi

Mere om Orson Scott Card

Der er forskellige bøger skrevet af Orson Scott Card online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Card.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Enders strategi" udgivet af BF - "Enders strategi" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Enders strategi" udgivet af BF - "Ultimate Iron Man - oprindelsen" i serien "Ultimate Iron Man" udgivet af G. Floy Studio

Bøger skrevet af Orson Scott Card

Der er fire tilgængelige udgivelser af Orson Scott Card hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Orson Scott Card bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Card udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Enders strategi" af Orson Scott Card

Det er muligt at købe Orson Scott Cards "Enders strategi" som e-bog. "Enders strategi" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er BF, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Orson Scott Card "Enders strategi"

Hos Bog & idé er "Enders strategi" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Enders strategi" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Orson Scott Card