Bog & idéOSHO International

Bøger skrevet af OSHO International

Læs mere om OSHO International
2 produkter
2 produkter
Mod
BOEGERTILSTAERKPRIS
ModOsho
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Mod
Kreativitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
KreativitetOSHO International
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Kreativitet

Mere om OSHO International

Vi har hos Bog & idé flere bøger af OSHO International. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra International.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreativitet" i serien "Indsigter om at leve" udgivet af Borgen - "Mod" i serien "Indsigter om at leve" udgivet af Borgen

Bøger af OSHO International

OSHO International har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra International kommer blot som hæftet. Internationals bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Borgen.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kreativitet" af OSHO International

Hos Bog & idé er "Kreativitet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Internationals serie "Indsigter om at leve". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.

"Mod" af OSHO International

Det er muligt at købe OSHO Internationals "Mod" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Internationals serie "Indsigter om at leve". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.
Detaljer
Fulde navn:
OSHO International