Bog & idéOttar Sveinsson

Bøger skrevet af Ottar Sveinsson

Læs mere om Ottar Sveinsson
2 produkter
2 produkter
Mayday, mayday!
Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet Ottar Sveinsson
59,95 DKK
EBOG
Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet
Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet
STREAM
Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet Ottar Sveinsson
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet

Mere om Ottar Sveinsson

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Ottar Sveinsson online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Sveinssons seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nødkald" udgivet af Documentas - "Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet " udgivet af Jentas

Bøger af Ottar Sveinsson

Ottar Sveinsson har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Ottar Sveinsson bøger i flere forskellige formater. Sveinssons bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nødkald" af Ottar Sveinsson

Det er muligt at købe Ottar Sveinssons "Nødkald" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Documentas, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ottar Sveinsson "Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet "

Hos Bog & idé er "Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet " tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mayday, mayday! - En fantastisk redningsaktion på Atlanterhavet " kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jentas.
Detaljer
Fulde navn:
Ottar Sveinsson