Bog & idéOtto V. Rasmussen

Bøger skrevet af Otto V. Rasmussen

Læs mere om Otto V. Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Kemiske og fysiske tabeller
Kemiske og fysiske tabellerOtto V. Rasmussen
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Kemiske og fysiske tabeller

Mere om Otto V. Rasmussen

Der er flere bøger skrevet af Otto V. Rasmussen online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Rasmussens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kemiske og fysiske tabeller " udgivet af Gyldendal - "Kemiske og fysiske tabeller" udgivet af Gyldendal

Mere om Otto V. Rasmussens bøger

Du kan bestille to bøger af Otto V. Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Otto V. Rasmussen kan købes i flere formater. Rasmussens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Otto V. Rasmussens "Kemiske og fysiske tabeller "

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Rasmussen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Otto V. Rasmussen "Kemiske og fysiske tabeller"

Hos Bog & idé er "Kemiske og fysiske tabeller" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Otto V. Rasmussen