Bog & idéOve Krog Eskildsen

Bøger skrevet af Ove Krog Eskildsen

Læs mere om Ove Krog Eskildsen
2 produkter
2 produkter
Håndværk og design - et fag i skolen
Håndværk og design - et fag i skolenOve Krog Eskildsen
449,95 DKK
Indbundet
(1)
Håndværk og design - et fag i skolen
Lærervejledning til prøven i Håndværk & Design
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærervejledning til prøven i Håndværk & DesignRachel Zachariassen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærervejledning til prøven i Håndværk & Design

Mere om Ove Krog Eskildsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Ove Krog Eskildsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Eskildsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndværk og design - et fag i skolen" udgivet af Gyldendal - "Håndværk og design - et fag i skolen" udgivet af Gyldendal

Ove Krog Eskildsens bøger

Du kan købe to bøger af Ove Krog Eskildsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Ove Krog Eskildsen kommer i samtlige formater. Bøgerne af Eskildsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndværk og design - et fag i skolen" af Ove Krog Eskildsen

Det er muligt at købe Ove Krog Eskildsens "Håndværk og design - et fag i skolen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Ove Krog Eskildsen "Håndværk og design - et fag i skolen"

"Håndværk og design - et fag i skolen" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Krog Eskildsen