Bog & idéPablo Llambias

Bøger skrevet af Pablo Llambias

Læs mere om Pablo Llambias
2 produkter
2 produkter
Standardprædikenen
BOEGERTILSTAERKPRIS
StandardprædikenenPablo Llambías
99,56 DKK
Hæftet
(1)
Standardprædikenen
Det skrivende rum I
Det skrivende rum IBirgit Bundesen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Det skrivende rum I

Mere om Pablo Llambias

Hvis du søger en bog fra Pablo Llambias, finder du et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Llambias.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teksten er til at tale om" udgivet af Forlaget Basilisk - "Standardprædikenen" udgivet af Aros - "FS 25" udgivet af Basilisk

Bøger skrevet af Pablo Llambias

Du kan bestille tre bøger af Pablo Llambias her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Llambias' bøger kommer i forskellige formater. Llambias' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pablo Llambias' "Teksten er til at tale om"

Det er muligt at købe Pablo Llambias' "Teksten er til at tale om" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Basilisk.

Pablo Llambias "Standardprædikenen"

"Standardprædikenen" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aros.
Detaljer
Fulde navn:
Pablo Llambias