Bog & idéPalle Bøgelund Petterson

Bøger skrevet af Palle Bøgelund Petterson

Læs mere om Palle Bøgelund Petterson
1 produkter
1 produkter
Doxfather
DoxfatherPalle Bøgelund Petterson
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Doxfather

Mere om Palle Bøgelund Petterson

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Palle Bøgelund Petterson. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Petterson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dokumentarfilm og danskernes natursyn" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Doxfather" udgivet af Politisk Revy

Bøger skrevet af Palle Bøgelund Petterson

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Palle Bøgelund Petterson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Pettersons bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Petterson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Palle Bøgelund Pettersons "Dokumentarfilm og danskernes natursyn"

Hos Bog & idé er "Dokumentarfilm og danskernes natursyn" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Pettersons serie "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.

"Doxfather" af Palle Bøgelund Petterson

Det er muligt at købe Palle Bøgelund Pettersons "Doxfather" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk Revy.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Bøgelund Petterson