Bog & idéPalle Eriksen

Bøger skrevet af Palle Eriksen

Læs mere om Palle Eriksen
2 produkter
2 produkter
Erik Westerby
Erik WesterbyPalle Eriksen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Erik Westerby
Lange linjer i landskabet
Lange linjer i landskabetn a
179,95 DKK
EBOG
(1)
Lange linjer i landskabet

Mere om Palle Eriksen

Der er flere bøger af Palle Eriksen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Eriksen.
Bøgerne fra Palle Eriksen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dolmens in Denmark" i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jutland Archaelogical Society - "Stendysser" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Erik Westerby" udgivet af Ringkøbing-Skjern Museum¤Moesgård Museum¤Jysk Arkæologisk Selskab - "Stjerner af sten" udgivet af Bollerup Boghandel - "Vikinger i vest" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab - "Poskær Stenhus" udgivet af Forlaget Moesgaard - "Trabjerg" i serien "Holstebro Museums række" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab

Bøger af Palle Eriksen

Du kan bestille syv bøger af Palle Eriksen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Palle Eriksen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Eriksen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dolmens in Denmark" af Palle Eriksen

Det er muligt at købe Palle Eriksens "Dolmens in Denmark" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Jutland Archaeological Society publications". Det er Jutland Archaelogical Society, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Stendysser" af Palle Eriksen

Det er muligt at købe Palle Eriksens "Stendysser" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Eriksen