Bog & idéPalle Fogtdal

Bøger skrevet af Palle Fogtdal

Læs mere om Palle Fogtdal
3 produkter
3 produkter
Fotografier jeg altid vil huske
Fotografier jeg altid vil huskePalle Fogtdal
349,95 DKK
Hardback
(2)
Fotografier jeg altid vil huske
Bryllup før og nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bryllup før og nuPalle Fogtdal
195,46 DKK
Hardback
(1)
Bryllup før og nu
Danskere før og nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danskere før og nuPalle Fogtdal
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Danskere før og nu

Mere om Palle Fogtdal

Der er mange bøger skrevet af Palle Fogtdal online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fogtdals seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fotografier jeg altid vil huske" udgivet af Palle Fogtdal - "Med hjerte og jernvilje" udgivet af Forlaget Palle Fogtdal A/S - "Bryllup før og nu" udgivet af Palle Fogtdal - "Danskere før og nu" i serien "Fogtdals historiske billeder" udgivet af Palle Fogtdal - "Danskere før og nu" i serien "Fogtdals historiske billeder" udgivet af Palle Fogtdal - "Kunst, der gør mig glad" udgivet af Forlaget Palle Fogtdal A/S

Mere om Palle Fogtdals bøger

Palle Fogtdal har seks bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Palle Fogtdal fås i samtlige formater. Fogtdal har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fotografier jeg altid vil huske" af Palle Fogtdal

Det er muligt at købe Palle Fogtdals "Fotografier jeg altid vil huske" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Palle Fogtdal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Med hjerte og jernvilje" af Palle Fogtdal

Hos Bog & idé er "Med hjerte og jernvilje" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Forlaget Palle Fogtdal A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Fogtdal