Bog & idéPalle Gravesen

Bøger skrevet af Palle Gravesen

Læs mere om Palle Gravesen
3 produkter
3 produkter
Skrivekridtets fossiler
Skrivekridtets fossilerSten Lennart Jakobsen
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Skrivekridtets fossiler
Fossiler i Nordvesteuropa
Fossiler i NordvesteuropaPalle Gravesen
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Fossiler i Nordvesteuropa
Fossilien Nordwesteuropas
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fossilien NordwesteuropasPalle Gravesen
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Fossilien Nordwesteuropas

Mere om Palle Gravesen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger skrevet af Palle Gravesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gravesens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fossilien Nordwesteuropas" udgivet af Gyldendal - "Fossiler i Nordvesteuropa" udgivet af Gyldendal - "Skrivekridtets fossiler" udgivet af Gyldendal - "Dansk paleocæn" udgivet af Gyldendal - "Skrivekridtets fossiler" udgivet af Gyldendal

Palle Gravesens bøger

Du kan købe fem bøger af Palle Gravesen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gravesens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Gravesen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Palle Gravesens "Fossilien Nordwesteuropas"

Det er muligt at købe Palle Gravesens "Fossilien Nordwesteuropas" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fossiler i Nordvesteuropa" af Palle Gravesen

"Fossiler i Nordvesteuropa" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Gravesen