Bog & idéPalle Rasmussen

Bøger skrevet af Palle Rasmussen

4 produkter
4 produkter
Evaluering af offentlig politik og administration
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
327,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration
At undersøge læring
At undersøge læringKaren Egedal Andreasen
279,95 DKK
Paperback
(0)
At undersøge læring
Socialpsykologi
SocialpsykologiInger Glavind Bo
367,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpsykologi
Selvet
SelvetAnders Petersen
207,96 DKK
Hæftet
(0)
Selvet

Mere om Palle Rasmussen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Palle Rasmussen. På listen nedenfor finder du de seneste af Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At undersøge læring" udgivet af Samfundslitteratur - "Samfundsvidenskabelig formidling" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Uddannelse og samfund" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Kvalitet i dagtilbud" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Evidens i pædagogens praksis" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Selvet" udgivet af Gyldendal - "Socialpsykologi" udgivet af Gyldendal - "Samfundsvidenskabelig formidling" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Effektivitet gennem konkurrence" udgivet af PLS Rambøll Management - "Flexvidere" udgivet af Books on Demand

Palle Rasmussens bøger

Palle Rasmussen har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Rasmussens bøger fås i forskellige formater. Palle Rasmussen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At undersøge læring" af Palle Rasmussen

Hos Bog & idé er "At undersøge læring" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Samfundsvidenskabelig formidling" af Palle Rasmussen

"Samfundsvidenskabelig formidling" er til salg som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Rasmussen