Bog & idéPalle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)

Bøger skrevet af Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)

Læs mere om Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Medietemaer
BOEGERTILSTAERKPRIS
MedietemaerPalle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Medietemaer

Mere om Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)

Hvis du er på jagt efter en bog af Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.), tilbyder vi et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medietemaer" udgivet af Samfundslitteratur - "Medieanalyse" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)s bøger

Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.) kommer i samtlige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medietemaer" af Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)

Det er muligt at købe Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)s "Medietemaer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.) "Medieanalyse"

Det er muligt at købe Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)s "Medieanalyse" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen (red.)