Bog & idéPalle Schantz Lauridsen

Bøger skrevet af Palle Schantz Lauridsen

2 produkter
2 produkter
Tv-serier
Tv-serierPalle Schantz Lauridsen
139,95 DKK
Paperback
(0)
Tv-serier
Medieteori
MedieteoriPalle Schantz Lauridsen
399,95 DKK
Paperback
(0)
Medieteori

Mere om Palle Schantz Lauridsen

Der er en del bøger af Palle Schantz Lauridsen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Schantz Lauridsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer" udgivet af Samfundslitteratur - "Medietemaer" udgivet af Samfundslitteratur - "Storm og Sherlock" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Medieanalyse + Medieteori - sampak" udgivet af Samfundslitteratur - "Sherlock Holmes i Danmark" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "TV-serier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Medieteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Sherlock Holmes i Danmark" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "TV-serier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Medieanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Guldfeber" i serien "16:9 bøger" udgivet af TURBINE

Bøger skrevet af Palle Schantz Lauridsen

Palle Schantz Lauridsen har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Palle Schantz Lauridsen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Schantz Lauridsen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer" af Palle Schantz Lauridsen

Hos Bog & idé er "Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Medietemaer" af Palle Schantz Lauridsen

Hos Bog & idé er "Medietemaer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Schantz Lauridsen