Bog & idéPaninnguaq Boassen

Bøger skrevet af Paninnguaq Boassen

Læs mere om Paninnguaq Boassen
1 produkter
1 produkter
Råstof - Nukissat
NukissatPaninnguaq Boassen
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Nukissat

Mere om Paninnguaq Boassen

Hvis du søger en bog skrevet af Paninnguaq Boassen, kan du købe et stort sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Boassen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Paninnguaq Boassens bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nukissat" udgivet af Milik - "Ung i Grønland - ung i Verden" udgivet af milik

Bøger skrevet af Paninnguaq Boassen

Paninnguaq Boassen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde Boassens bøger som indbundet. Bøgerne af Boassen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Milik.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Paninnguaq Boassens "Nukissat"

Hos Bog & idé er "Nukissat" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på mul og er publiceret af Milik.

"Ung i Grønland - ung i Verden" af Paninnguaq Boassen

Det er muligt at købe Paninnguaq Boassens "Ung i Grønland - ung i Verden" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af milik.
Detaljer
Fulde navn:
Paninnguaq Boassen