Bog & idéPastoral- Centret

Bøger skrevet af Pastoral- Centret

Læs mere om Pastoral- Centret
1 produkter
1 produkter
Lærervejledning til Det glade budskab
Det glade budskabAnna Dunér og Marcelino Gauguin
169,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Det glade budskab

Mere om Pastoral- Centret

Der er forskellige bøger af Pastoral- Centret til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Centret.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det glade budskab" i serien "På vej med Kristus" udgivet af Ansgarstiftelsen - "Det glade budskab" i serien "På vej med Kristus" udgivet af Ansgarstiftelsen

Mere om Pastoral- Centrets bøger

Du kan købe to bøger af Pastoral- Centret her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Centrets bøger kommer kun som paperback. Centrets bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Ansgarstiftelsen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det glade budskab" af Pastoral- Centret

Hos Bog & idé er "Det glade budskab" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Centrets serie "På vej med Kristus". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ansgarstiftelsen.

Pastoral- Centret "Det glade budskab"

Det er muligt at købe Pastoral- Centrets "Det glade budskab" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Centrets serie "På vej med Kristus". Det er Ansgarstiftelsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pastoral- Centret