Bog & idéPatricia Mennen

Bøger skrevet af Patricia Mennen

Læs mere om Patricia Mennen
2 produkter
2 produkter
Kopftuch, TR 0
Kopftuch, TR 0Patricia Mennen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Kopftuch, TR 0
Der kleine Trotzdrache/Der kleine Angstdrache
Der kleine Trotzdrache/Der kleine AngstdrachePatricia Mennen
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Der kleine Trotzdrache/Der kleine Angstdrache

Mere om Patricia Mennen

Der findes forskellige bøger af Patricia Mennen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Mennen.
Bøgerne fra Patricia Mennen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Der kleine Trotzdrache/Der kleine Angstdrache" udgivet af SAGA Egmont - "Kopftuch, TR 0" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Hvad sker der på byggepladsen?" udgivet af Klematis - "Kopftuch" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers

Patricia Mennens bøger

Patricia Mennen har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Patricia Mennen bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Mennen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Der kleine Trotzdrache/Der kleine Angstdrache" af Patricia Mennen

Hos Bog & idé er "Der kleine Trotzdrache/Der kleine Angstdrache" tilgængelig som lydbog. Med Patricia Mennens "Der kleine Trotzdrache/Der kleine Angstdrache" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.

Patricia Mennen "Kopftuch, TR 0"

Det er muligt at købe Patricia Mennens "Kopftuch, TR 0" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Mennens serie "Teen readers Level 1". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk .
Detaljer
Fulde navn:
Patricia Mennen