Bog & idéPaulus Hochgatterer

Bøger skrevet af Paulus Hochgatterer

Læs mere om Paulus Hochgatterer
1 produkter
1 produkter
Der Tag, an dem mein Großvater ein Held war
Der Tag, an dem mein Großvater ein Held warPaulus Hochgatterer
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Tag, an dem mein Großvater ein Held war

Mere om Paulus Hochgatterer

Der er kun én bog af Paulus Hochgatterer tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Der Tag, an dem mein Großvater ein Held war". Den er udgivet af SAGA Egmont på tysk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der Tag, an dem mein Großvater ein Held war" af Paulus Hochgatterer

"Der Tag, an dem mein Großvater ein Held war" er tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Der Tag, an dem mein Großvater ein Held war" af Paulus Hochgatterer med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hochgatterer, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Paulus Hochgatterer