Bog & idéPaweł Kopijer

Bøger skrevet af Paweł Kopijer

Læs mere om Paweł Kopijer
4 produkter
4 produkter
Sploty przeznaczenia
Sploty przeznaczeniaLydbøger
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Sploty przeznaczenia
Kompendium zarządzania szkoleniami
Kompendium zarządzania szkoleniamiPaweł Kopijer
29,95 DKK
EBOG
(0)
Kompendium zarządzania szkoleniami
Kompendium zarzadzania szkoleniami
Kompendium zarządzania szkoleniamiPaweł Kopijer
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Kompendium zarządzania szkoleniami
Czempion Semaela
Czempion SemaelaPaweł Kopijer
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Czempion Semaela

Mere om Paweł Kopijer

Paweł Kopijer har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Kopijer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Kompendium zarządzania szkoleniami" udgivet af SAGA Egmont - "Czempion Semaela" i serien "Trylogia Mitrys" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Paweł Kopijers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Paweł Kopijer hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Paweł Kopijer kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Kopijer er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kompendium zarządzania szkoleniami" af Paweł Kopijer

"Kompendium zarządzania szkoleniami" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kompendium zarządzania szkoleniami" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på pol.

"Czempion Semaela" af Paweł Kopijer

Det er muligt at købe Paweł Kopijers "Czempion Semaela" som lydbog. Fordelen ved at have Paweł Kopijers "Czempion Semaela" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er en del af Kopijers serie "Trylogia Mitrys". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på pol.
Detaljer
Fulde navn:
Paweł Kopijer